Sirup z květů pampelišky lékařské 500ml
- Popis
- Parametry
- Dotaz
- Komentáře
pampeliškový sirup je vyráběn z louhováním květů pampelišek. Přidáváme jen čerstvou citrónovou šťávu a kvalitní třtinový cukr. Nic víc, nic míň. Takhle je totiž to jaro v láhvi úplně nejlepší!
- příjemně sladká chuť
- krásně bylinková vůně
- ruční výroba
V chladných dnech zahřeje ve vašem oblíbeném čaji. Pro osvěžení s kohoutkovou vodou v poměru 1:10. Na doslazení buchet a koláčů. Jak ještě? My ho máme moc rádi v misce vloček s jogurtem!
Skladování: po otevření je mu nejlépe v lednice při teplotě 4–8 °C. Spotřebujte do 4 týdnů. Sirup nemá rád přímé sluneční záření a extrémní teploty. Sedlina není na závadu, naopak je důkazem přírodního původu sirupu.
Složení: vodní výluh z pampelišky - smetánky lékařské (Taraxacum officinale) 38 %, bio citrónová šťáva*
*produkt ekologického zemědělství (BIO)
Nutriční hodnoty ve 100 g produktu: 903 kJt (216 kcal); Tuky: < 0,1 g z toho nasycené mastné kyseliny: <0,1 g; Sacharidy: 56 g z toho cukry 55 g; Bílkoviny: < 0,3 g; Sůl: < 0,1 g
Z důvodu vysokého obsahu bylinného výtažku doporučujeme těhotným a kojícím ženám užívání konzultovat s lékařem.
Po otevření uchovávejte v chladu při teplotě 4-8°C a spotřebujte během 4 týdnů. Sirup nevystavujte přímému slunečnímu záření a extrémním teplotám. Usazenina není na závadu.
Objem | 500ml |
---|